Kom ihåg mig!
"Att förenkla för arrangörer"
Vi på Skidresultat.se brinner verkligen för längdskidåkning och älskar att både tävla själva och följa andras framgångar i skidspåren.
Det är detta som driver oss i utvecklingen av sidan.
Att hjälpa er arrangörer med att presentera resultaten från en tävling på ett bättre och roligare sätt är ju bra för både er och oss!
  • Ni slipper lägga lika mycket tid på att krångla med webb-publicering och kan lägga den energin på andra saker.
  • Vi skidåkare får bättre koll på både våra egna resultat och våra konkurrenters.
Hur hjälper Skidresultat.se arrangörer?
Genom att samarbeta med Skidresultat.se höjer ni ribban på ert arrangemang på flera sätt! Vi erbjuder flera olika saker som vi tror att ni kommer tycka om. Bland annat kan ni ladda upp en startlista innan tävlingen som då genast blir smartare än en vanlig startlista med klickbara länkar till åkarna, rankingpoäng osv..
Med en uppladdad startlista kan ni även använda vårt finfina seedningsverktyg och vårt smarta speaker-stöd under tävlingen.
Läs mer om dessa längre ner.

När tävlingen väl har varit kan ni ladda upp era resultat från en mängd olika program, så sköter vi resten!
En titt på funktionerna: Inför tävlingen
Tävlingskalendern
Innan tävlingen går av stapeln lägger ni in den i vår tävlingskalender, så att åkarna vet att den ska gå. Ni kan även lägga in en inbjudan, banor, banprofil osv.
Kom även ihåg att söka sanktionering av tävlingen hos Svenska Skidförbundet och få tävlingen publicerad i SSFs officiella tävlingskalender, inte bara på Skidresultat.se Startlista
Startlista
Ni kan ladda upp en startlista på en mängd olika sätt, startlistan visas sedan på äkta skidresultat.se-vis med klickbara länkar, ranking osv.
Seedningsverktyg
Ni kan använda startlistan ni laddade upp i vårt seedningsverktyg. I det kan ni ställa in antal startled och vilka regler som gäller för att man ska seedas in i de respektive leden.
Ni kan t ex välja att bara vissa tävlingar ska räknas, och om det är en viss tid, placering eller skidresultat-rankingpoäng som ska räknas.
En titt på funktionerna: Under tävlingen
Speaker-stöd
Ni kan använda startlistan ni laddade upp i vårt speaker-stöd.
Detta hjälper er speaker med att hålla koll på de olika åkarna, deras tidigare resultat och vilka som är intressantast att följa.
Kommer snart: Live-resultat
Inom en snar framtid kommer ni kunna ladda upp live-resultat från ert tidtagningsprogram till Skidresultat.se och på så sätt kunna visa resultaten live på ett enkelt sätt.
Självklart blir resultaten då i Skidresultat.se-stil med klickbara länkar osv. Kontakta oss om ni vill testa detta.
En titt på funktionerna: Efter tävlingen
Resultatlistan
Resultatlistan Den viktigaste delen!
När tävlingen är avslutad och klar kan ni ladda upp era resultat från en mängd olika tidtagningsprogram till Skidresultat.se.
Det är här den stora magin verkar, den uppladdade resultatlistan gås igenom av våra automatiska progam så att personer och klubbar letas upp i databasen, rankingpoäng tilldelas och listorna presenteras sedan på ett snyggt sätt!

För att följa Svenska Skidförbundets regler måste du också ladda upp tävlingens officiella resultat som XML-format i Skidförbundets SSF TA. Har du frågor kring sanktionering och regler för skidtävlingar, kontakta gärna regler@skidor.com
Pressresultat
Pressresultat Förutom de vanliga resultatlistorna kan ni plocka ut smarta pressresultat-listor också. Med smart menar vi att ni kan t ex välja att bara ta med topp 3 i varje klass plus de lokala åkarna. Detta gör det väldigt smidigt när man ska skicka resultaten till lokaltidningarna.
Kostar det nåt?
Nej!
Alla funktioner ovan är gratis och fria att använda.
Hur mycket som helst!

Men...
Stöd och reklam
Att utveckla Skidresultat.se har tagit, och tar fortfarande, väldigt mycket tid i anspråk för oss utvecklare.
Att driva sidan är inte heller gratis och driften finansieras delvis med annonser och delvis med egna privata medel.

Om ni tycker om sidan och vill stödja sidans framtida utveckling är ni varmt välkomna att stödja oss genom det vi kallar Guldpaketet för ert arrangemang.
Guldpaketet
Guldpaketet Priset för Guldpaketet är 500 kr (inkl moms) och genom att köpa Guldpaketet får ni en reklamplats i arrangemangs-snurran på förstasidan och en stämpel på tävlingssidan att "den här arrangören stödjer Skidresultat.se:s fortsatta utveckling".
Hur kommer man igång?
Enkelt!
Det enda ni behöver göra är att registrera ett arrangörskonto, sedan följer ni instruktionerna.